Behandel je CarIT-database als een pot met goud!

Door de BI-koppeling in CarIT heeft u belangrijke bedrijfsinformatie in no-time beschikbaar. Vanaf nu baseert u tactische en strategische beslissingen niet meer op onderbuikgevoel, maar op feiten.

De BI-software is gebaseerd op Microsoft Power BI en analyseert en combineert data uit (verschillende) systemen en presenteert de uitkomsten heel overzichtelijk in rapportages, dashboards, grafieken en kaarten. Hierdoor krijgt u als dealer zeer gedetailleerde informatie over alle geautomatiseerde prestaties en processen van de organisatie. Wij weten dat de automotive branche beperkte rendementen heeft waardoor het sturen op cijfers van levensbelang kan zijn. 

De BI-koppeling komt tot stand in samenwerking met Forque. Forque weet als geen ander dat de automotive branche beperkte rendementen heeft. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met het werken voor importeurs, dealer-, lease- en schadebedrijven.

Wanneer u een keer samen met ons en Forque wilt sparren over de mogelijkheden voor uw situatie, laat het ons weten. Wij organiseren dit voor u.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top