Businessconsultant

Onze businessconsultant is bekend met en gerelateerd aan de automotive sector en denkt met u mee over de dagelijkse gang van zaken in uw dealerbedrijf. Hij of zij ziet mogelijkheden voor optimalisatie van CarIT en zal daarop aansluitend een voorstel voor aanpassing doen. 

 

Senior Consultant

Onze senior consultant kent CarIT als geen ander. Hij of zij weet hoe de verschillende modules werken en geïmplementeerd worden, is bekend met de terminologie binnen CarIT, maar ook binnen de automotive. De senior consultant denkt altijd met u mee. 

 

Projectmanager

Onze projectmanager is verantwoordelijk voor het consultancy/implementatietraject en de evaluaties. Onze projectmanagers zijn meewerkend voorman. Ze zijn actief betrokken bij het project en verantwoordelijk voor de aansturing van het projectteam. 

 

Support

Sinds kort is het ook mogelijk korte opdrachten te regelen via onze support. Support helpt u graag bij kleine klussen aan het systeem waar u niet aan toekomt. Neem gerust contact op zodat wij u weer vooruit kunnen helpen! 

 

Lijstwerk aanpassingen – programmeur

Wij hebben specifiek voor de aanpassingen van het lijstwerk (rapportages en lay-outs) een specialist op dit gebied. Voor de aanpassingen van standaard lijsten zal dit doorgaans gebeuren en worden op regelmatige basis ook uitgeleverd.

Daarnaast kunt u een eigen set lijsten laten maken en/of aanpassingen in de eigen lijsten laten maken t.b.v. uw eigen bedrijfsproces(sen). Wij vangen deze opdrachten altijd aan met een intakegesprek, daarna volgt de inventarisatie en de offerte.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top