Haal meer uit uw autodealerbedrijf

CarIT DMS richt u in zoals u zelf wilt. Naast de modules die standaard in de applicatie aanwezig zijn, heeft u de mogelijkheid extra modules toe te voegen. Dit kan zowel direct bij aanschaf van CarIT als op een later moment. Met de aanvullende modules maakt u van CarIT DMS een nog completer dealermanagementsysteem. Bovendien zijn er ook veel koppelingen met andere applicaties beschikbaar. Deze zijn op elk moment toe te voegen. Op deze manier creëert u zelf een totaaloplossing die perfect aansluit bij de processen en behoeften van uw dealerbedrijf.

Standaard modules

 

Werkplaats-module

Optimaliseer uw werkplaats capaciteit voor maximale klanttevredenheid.

Magazijn-module

De CarIT Magazijn-module is ontworpen om de dagelijkse werking van uw magazijn te ondersteunen. Het is mogelijk om vrijwel elke logistieke taak vanuit één centrale interface te beheren, inclusief het monitoren van voorraadniveaus, het volgen van voorraadlocaties en het beheren van taken en resources.

Autoverkoop-module

Het afleveren van een voertuig is een cruciaal moment voor zowel de klant als het dealerbedrijf. Laat niets aan het toeval over met de autoverkoop-module.

 

 

Aanvullende modules

 

Bandenregistratie-module

Met de Bandenregistratie-module verloopt het wisselen van zomer- en winterbanden een stuk efficiënter. De module bevat slimme functionaliteiten waarmee u bandenwissels makkelijk inplant en registreert.

Sales Workflow-module

De SalesWorkflow-module ondersteunt u in het salesproces. Het maakt alle stappen van het verkoopproces inzichtelijk waardoor dit proces een stuk sneller verloopt.

KPI Dashboard-module

Het KPI Dashboard van Forque is dé tool voor autodealers die op elk moment inzage willen in actuele cijfers. Waar liggen de belangrijkste kosten en opbrengsten? En hoe staat het met de voorraden? Het KPI Dashboard biedt u de mogelijkheid om op dag- of weekniveau de belangrijkste KPI’s te checken en tijdig bij te sturen.

Kasmodule

De Kasmodule in CarIT vervangt het papieren kasboek. U kunt op ieder moment de module raadplegen. Hierdoor behoudt u het overzicht.

Automatische factuurverwerking

ImageCapture for Invoices is intelligente scan- en herkensoftware die uw digitale en papieren facturen eenvoudig digitaal verwerkt en boekt in uw administratie. De digitale fiattering in ImageCapture sluit naadloos aan op de verwerkingen in uw financieel systeem.

Planningsmodule

Via de Planningsmodule plant u simpel en snel de bezetting van uw werkplaats in. De module maakt gebruik van gegevens uit CarIT DMS en bepaalt zo de optimale bezettingsgraad.

Tijdregistratie

Met de Tijdregistratie module regelt u de urenverantwoording van uw personeel.

Garantiemodule

Met de Garantiemodule regelt u alle zaken rondom claimadministratie op merkniveau.

 

Klaar voor de toekomst

Voorziet u een groei van uw bedrijf, bijvoorbeeld door een overname of strategische samenwerking? Dan is het goed om te weten dat CarIT DMS volledig schaalbaar is. U kunt het systeem naar behoefte uitbreiden met extra gebruikers, extra functies, extra merken en extra bedrijven. Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig. Door onze schaalgrootte binnen veel merken, kunnen wij de ontwikkelings- en onderhoudskosten van ons DMS op een acceptabel peil houden. Dit vertaalt zich in lage gebruikerskosten.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top