1989

Audev BV in Nederland wordt opgericht. Het eerste echte Audev product is SalesPro voor MS-DOS. Daarmee kunnen ongeveer 1.000 autodealers hun marketingactiviteiten organiseren. Vanaf 2001 komt CarIT op de markt. Audev bedient zelf klanten in Nederland en Duitsland. Een partner bedient de klanten in Bulgarije.

1996

SalesPro voor Windows wordt uitgebracht en geïntroduceerd bij ongeveer 2.000 autodealers in Europa, Amerika en Azië. Ook lanceert Audev CarConfig, dat minstens 500 autodealers bereikt.

2000

Audev erkent het groeiende belang van klantrelatiebeheer bij autodealers. Een krachtig CRM wordt stevig in het hart van CarIT geïntegreerd.

2000

Audev erkent het groeiende belang van klantrelatiebeheer bij autodealers door CRM stevig in het hart van CarIT te integreren.

2001

CarIT komt op de markt. Audev bedient zelf de klanten in Nederland en Duitsland. Een partner bedient de klanten in Bulgarije.

2004

Audev gaat voor 50% van de aandelen een partnerschap aan met BASIS International. BASIS is de producent van de software-omgeving BBj, waarmee CarIT wordt ontwikkeld.

2013

De dealerorganisatie van Ford in Duitsland geeft CarIT de ultieme aanbeveling aan haar dealers. Ford verklaart later dat jaar dat “CarIT hét systeem is met de beste functionaliteit”. Vanaf dat moment gebruikt Ford CarIT  in ongeveer 30.000 workshopworkflows per jaar.

2015

CarIT versie 15 wordt gelanceerd. Deze nieuwe versie stelt de klant centraal door een procesgeoriënteerd ERP te combineren met een op maat gemaakte oplossing voor elke autodealer. Inmiddels heeft CarIT vijfduizend gebruikers in Nederland, Duitsland en Bulgarije.

2018

Na jarenlang de distributie in Nederland via partners te hebben gedaan (Aucon, VCD, Axians) neemt Audev de automotive activiteiten over van Axians en verzorgt Audev vanaf dat moment zelf alle activiteiten in Nederland.

2019

Basis International verwerft 100% van de aandelen nadat oprichter Jos Schrier besluit van zijn pensioen te genieten. Het managementteam wordt aangevoerd door Ad Schevers als Algemeen Directeur van Audev. Het bedrijf ontwikkelt zich als volwaardig automotive partner.

Audev stelt dit jaar DagoSoft aan als partner voor CarIT in Duitsland.

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top