CarIT voegt BI-koppeling toe voor beter inzicht in cijfers

Van onderbuik naar onderbouwing

Afgelopen periode deed Audev onderzoek naar het realiseren van een Business Intelligence oplossing, gekoppeld aan het Dealer Management Systeem CarIT. Door deze BI-koppeling hebben klanten van Audev belangrijke bedrijfsinformatie in no-time beschikbaar waardoor tactische en strategische beslissingen enkel worden gebaseerd op feiten en niet meer op onderbuikgevoel.

Audev zocht naar een koppeling met een BI-oplossing, gebaseerd op Microsoft Power BI. Zo hebben hun dealers namelijk makkelijk en snel een overzicht van bedrijfsgegevens.

BI-software analyseert en combineert data uit (verschillende) systemen en presenteert de uitkomsten heel overzichtelijk in rapportages, dashboards, grafieken en kaarten. Hierdoor krijgen dealsers gedetailleerde informatie over alle geautomatiseerde prestaties en processen van de organisatie.

Samen met Forque (www.forque.nl ) vond Audev de mogelijkheid om een BI-koppeling toe te voegen aan hun softwareprogramma CarIT. Forque weet als geen ander dat de automotive branche beperkte rendementen heeft. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring met het werken voor importeurs, dealer-, lease- en schadebedrijven.

Audev verwacht in de tweede helft van 2021 te starten met de verkoop en uitrol van BI-oplossing. Het bedrijf besteedt nu, samen met Forque veel aandacht aan het perfectioneren en finetunen van de koppeling. Tot die tijd houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze oplossing.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top