Klaar voor de toekomst met CarIT23

Met CarIT23 hebben we vooral de basis gelegd voor toekomstige ontwikkelingen. Zo is er een snellere zoekfunctie met een overzicht in één scherm. Daarnaast zijn er voor diverse merken nieuwe interfaces ontwikkeld die op basis van CarIT23 uitgeleverd worden.

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste verbeteringen in CarIT23: 

  • Er wordt gebruikgemaakt van versleutelde wachtwoorden, een nieuwe Java-versie die veiliger is en daarnaast een nieuwe BBj versie. Dit zijn onderliggende systemen die CarIT nodig heeft om te functioneren. Dankzij deze technische update is uw systeem zo kort mogelijk uit de lucht en ondervinden u en uw collega’s hier geen hinder van.

  • Er wordt meer en meer gebruik gemaakt van API’s (verbindingen met externe systemen) waardoor de deur naar de buitenwereld vaker openstaat. Dit vereist natuurlijk een goede beveiliging van CarIT maar ook van uw IT-infrastructuur. Om die reden dan ook de onderstaande punten:

  • CarIT23 is klaar voor de nieuwste beveiligingstechnologieën zodat uw data en de gegevens van uw klanten beter zijn beschermd tegen aanvallen van buitenaf.

  • CarIT23 is geschikt voor de laatste versie van Windows2022. Het werkt ook op Windows2016 en Windows2019 maar Microsoft stopt eerder met ondersteuning en levering van updates op de oudere versies. Om veiligheidsredenen adviseren wij ten zeerste om altijd de meeste recente versie van Windows aan te houden.

Kortom: genoeg redenen om de overstap te maken naar CarIT23 en uw bedrijf samen met Audev gereed te maken voor de toekomst!!

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top