Nieuwe vacature

Automotive Product Owner Aftersales

In jouw rol als Product Owner Aftersales werk je nauw samen met de andere Product Owner(s) en Business Analisten van de overige disciplines. Je brengt wensen, behoeften binnen de processen van het dealerbedrijf in kaart en formuleert hieruit een business case. Je treedt op als klankboard voor de business, maar ook voor projectteamleden en (software) leveranciers. Je bent op de hoogte van de huidige regelgeving binnen de sector en kunt deze vertalen in de processen binnen ons DMS. Je maakt zelf de analyses en begeleidt c.q. coördineert het proces daaromtrent. Hierbij signaleer jij de mogelijke risico's en afwijkingen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het specificeren, prioriteren en valideren van functionele wensen en eisen binnen de organisatie. Tot slot geef je gevraagd en ongevraagd advies voor zowel operationele als innovatieve doeleinden.

Nieuwe vacature

Environmental Specialist / Technisch Consultant

In deze rol ben je onder andere bezig met de installatie, optimalisatie en monitoring van onze applicaties en databases. Je ondersteunt bij het analyseren en oplossen van complexe technische incidenten. Omdat ons systeem integreert met vele andere (externe) systemen ga jij hierin een grote rol spelen in de vertaling naar de processen binnen ons DMS. Naast je kennis over de hedendaagse technieken ben je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. IT-security. Je denkt mee en optimaliseert deze securityoplossingen, maar geeft ook advies in de optimalisatie van de systeem- en software beveiliging bij klanten. Zomaar een greep uit je taken, een leuke technische rol in een klein team met veel inbreng voor eigen input.

nieuwe Vacature

Servicedesk medewerker

Jij zorgt er voor dat onze automotive klanten optimaal gebruikmaken van CarIT en in combinatie met de geïntegreerde programma’s van de klant. Inmiddels werken honderden autodealers van merken als Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover en de Stellantis Group met CarIT. Samen met jouw collega’s adviseer je de klanten op functioneel, technisch en procesmatig vlak.

Hou jij van puzzelen en zoek jij alleen de beste oplossing voor de klant? Lees dan vooral verder, wie weet ben jij onze nieuwe collega!

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top