Parttime / Fulltime

Technical writer

Als technical writer werk jij samen met leden van het softwareontwikkelingsteam om online helpdocumentatie, technische tijdschriftartikelen, bulletin- en aankondigingsteksten, interne en externe communicatie, bedrijfsbeleidsdocumenten en trainingsmateriaal te ontwikkelen voor Audev. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Fulltime

Software Tester

Ben jij een ervaren software tester en op zoek naar meer uitdaging? Lijkt het je leuk om je volledig op een software product te storten? Het DMS Audev heet CarIT en onze klanten zijn autodealers. Zij zijn voortdurend in beweging en dat vraagt een kwalitatief hoogwaardig systeem. Om dit te kunnen bereiken is onder andere het testen van essentieel belang. Jij bent als software tester betrokken bij het gehele proces van functioneel ontwerp tot het moment van uitlevering. Klinkt als jouw droombaan? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Fulltime

Scrum Master

Ben jij als Scrum Master op zoek naar meer uitdaging en een software product waarop je je volledig kan storten? Als Scrum Master bij Audev ben je verantwoordelijk voor het coachen van teams en mensen. Je bouwt de Agile organisatie verder uit en werkt nauw samen met het scrum team op locatie en online. Je organiseert en faciliteert scrum events voor het team en lost belemmeringen op. Klinkt het als jouw ideale invulling van je werkdag? Lees dan snel verder!

Fulltime

Environmental Specialist / Technisch Consultant

Je houdt je bezig met de installatie, optimalisatie en monitoring van onze applicaties en databases en ondersteunt bij het analyseren en oplossen van complexe technische incidenten. Ons systeem integreert met veel  (externe) systemen en jij speelt een grote rol in de vertaling naar de processen binnen ons DMS. Daarnaast optimaliseer je securityoplossingen en geef je advies bij optimalisatie van de systeem- en softwarebeveiliging bij klanten. Meer weten? Lees snel verder!

Fulltime

Servicedesk medewerker

Inmiddels werken honderden autodealers van merken als Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover en de Stellantis Group met onze software, genaamd CarIT. Samen met jouw collega’s adviseer je de klanten op functioneel, technisch en procesmatig vlak. Jij zorgt er voor dat onze klanten optimaal gebruik maken van CarIT, ook in combinatie met de geïntegreerde programma’s. Hou jij van puzzelen en zoek jij alleen de beste oplossing voor de klant? Lees dan vooral verder, wie weet word jij onze nieuwe collega!

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op de site gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Back to top